Baby nest sau cuibul pentru bebeluși

Încă de la începutul sarcinii am început mă documentez despre diverse lucruri mai mult sau mai puțin necesare, de avut acasă pentru venirea pe lume a unui bebeluș.

Au început să apară peste tot, cam toate proaspetele mămici aveau așa numitele cuiburi pentru bebeluși, rolul acestora fiind de a crea copilului senzația de siguranță, de căldură din burtică. Primele luni de după naștere fiind considerate oarecum, trimestrul al IV-lea, sau mai degrabă aș zice eu, acomodarea noului născut cu mediul exterior, cineva s-a gândit să creeze aceste minunate baby nest, iar eu le consider foarte drăgălașe. În legătură cu utilitatea unui asemenea cuibuleț sau modul în care îi va plăcea bebelușei timpul petrecut acolo, la somn, voi descoperi curând. Mă aflu atât de aproape, sunt la 37/38 săptămâni iar bebelușa poate veni din orice moment.

Am reușit să îi cumpăr pătuțul, salteaua este pe drum; comanda ar putea să ajungă chiar mâine și mai am câteva achiziții importante de făcut. Dar cel mai mult mă bucur că are acest baby nest care o așteaptă. Trebuie să mai planific achiziții cum ar fi lenjerie pentru pătuț, cam două păturici, poate o perinuță pentru nou-născuți, cum am tot văzut cu acea scobitură în interior spre mijloc și neapărat, niște protecții laterale pentru pătuț.

Mi-am dorit enorm de mult un baby nest, nici eu nu știu exact din ce motiv iar azi am fost foarte bucuroasă când a sosit cel de la LinArt Atelier. Este exact cum mi l-am închipuit, absolut minunat; cineva a lucrat cu drag și dăruire confecționându-l iar eu apreciez maxim calitatea acestuia. Poate mi-aș fi dorit o altă combinație de culori, ceva cu galben, poate crem, însă pentru bebelușa mea sigur va fi nesemnificativ acest detaliu. Produsul arată întocmai ca în fotografiile de prezentare de pe pagina lor iar mie mi se pare destul de calitativ. Voi reveni și cu aprecierea Alisei, la momentul oportun.

Până atunci, spuneți-mi, câte mămici sau viitoare mămici am prin zonă? Considerați a fi important un baby nest sau poate… doar un simplu moft?

2 thoughts on “Baby nest sau cuibul pentru bebeluși”

  1. Eu am 5 luni de sarcina. Pătuțul îl am de la primul bebe. Nu am luat în calcul achiziționarea unui baby nest. Mai vedem

    1. Felicitări și o sarcină ușoară în continuare! Ce mă bucur când aflu despre mămici în devenire! Să fiți sănătoși și totul să decurgă cât mai lin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *