Armonia esentei

       Cand spun ,,esenta” am in minte ceva ce se imbina armonios cu propriile trasaturi, la momentul si locul potrivit. In opinia mea, un parfum ne defineste ca persoane, ne regasim in acea aroma si altii ne regasesc in acel aer inmiresmat.


       Detin unele parfumuri care, la momentul anterior achizitiei, mi-au placut. Si mi-au placut mult, dar trebuie sa tinem cont ca aroma perceputa ca preferata, mereu va mirosi altfel pe pielea altor persoane, sau poate in cazul nostru se va dovedi incompatibila cu ph-ul si nu va persista.
      De asta spun, ce este aceea o esenta?
Insasi placerea de a percepe un miros floral, oriental sau lemnos, si sa te identifici cu acel parfum. Esenta este ceea ce face un parfum sa valoreze ceva (sau nu). Adica sa ni-l dorim.

www.el-divino.ro

      El Divino fabrica in Romania parfumuri inca din 2005 si detin o mare varietate de produse, deci avem de unde alege. Va este cunoscut acest producator? Eu zic ca este un plus faptul ca se mai produc diverse si la noi in tara si pentru ca este un ,,lux accesibil”, va intreb ce esente preferati?
   Eu prefer aromele orientale, lemnoase, vanilate, moscate.

      Ce parere aveti? Nu uitati ca astept cu mare interes mesajele voastre.
     
         Pe data viitoare,
              Glam kisses, pretty dolls!

8 thoughts on “Armonia esentei”

  1. Intra pe ultimul link din comentariul cu Teo ( sunt pe tel si nu pot retranscrie link-ul) sunt mai multe concursuri pe fb, pe google, pe pinterest etc. Eu iti doresc mult noroc si poti participa la oricate concursuri doresti din acelea enumerate acolo !
    Multumesc pentru sustinere! ^_^ :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *