All Black by Adona

     Unele situatii necesita eleganta si rafinament pe care doar negrul le poate impune. Iubim culorile in general, dar ia spuneti-mi, ce parere aveti despre o tinuta complet neagra? Ce va spune termenul de ,,All black”? It’ s a state of mind, you might say… o stare de spirit transpusa in natura imbracamintei. Unele dintre noi prefera hainele negre, menite sa subtieze optic, chiar si cea mai subtire silueta, ne place sa fim cat mai feminine in fond..
     Nu trebuie sa fi vreo fana infocata a ,,Man in black” sau ,,Family Adams” pentru a vedea dincolo de transparenta stereotipului ,,all black”. Hotarate sa fiti voi insiva, transpuneti conceptul de ,,moda” lasandu-va amprenta vizual, asupra celor din jur. Veti fi remarcate si voi stiti asta.
    Indiferent de stilul abordat, sau mix-ul de piese clasice vs. casual, rock vs. stylish, ne place sa fim creative nu-i asa?
     Cu aceste obiective la baza, Adona reinventeaza notiunea de eleganta. Site-ul de genti Adona a lansat campania ALL BLACK!
   Valabila pana pe 22
martie, campania Adona m-a inspirat in construirea unei tinute complet
negre. Vor urma curand articole in acest sens si veti vedea multe poze, care sper eu, sa va placa si sa va inspire.  Asemeni conceptului little black dress, stiti bine ca orice geanta neagra se poate asorta cu usurinta in mare parte oricarei tinute. Pe asta se bazeaza surpriza speciala pregatita de Adona.
    Eu am ochit deja un super- model. Desi stiti bine ca fiecare geanta are acel ceva… special… Este vorba despre Arabell , intruchiparea elegantei! Cine e de-acord cu mine?
   Acum e si mai greu sa pot spune cu certitudine care este preferata mea. O am pe superba Chloe black si m-am convins de calitate.
    Si Casey are ceva aparte, destul de convingator…astept cu mare interes sa aflu care sunt preferatele voastre.
    Doamnelor, stiti ca este un subiect inepuizabil. Eu stiu ca am putea purta conversatii la infinit despre genti, obiectul definitoriu pentru o femeie.
     Inarmati-va cu timp liber.(cu rabdarea suntem dotate din nastere, cand vine vorba de astfel de placeri vinovate cum numai gentile pot fi…haideti sa pierdem sirul numaratorii lor impreuna. Voi cate aveti?) Avem la dispozitie zeci de genti negre, astfel ca va fi imposibil sa nu gasim cu usurinta aleasa, predestinata spre a fi purtata cu pantofii preferati. Sau cu tenesii cu tinte, de ce nu.
     Simplu, clasic, usor de asortat. Acestea sunt premisele care au dat nastere promovarii gentilor negre, alegerea noastra a marii majoritati.
    Mai exact in ce consta oferta All Black? Majoritatea gentilor Adona, deja reduse pe site beneficiaza de un discount special de 10 % .
   Cum beneficiem de reducerea speciala?Adaugam in cos ceea ce ne dorim si folosim cuponul scriind ,,ALLBLACK” in caseta aferenta. Apasam ,,Foloseste cupon” si reducerea va fi aplicata.
      Categoria All Black se gaseste foarte usor in bara de meniu, pe site.  In plus, la orice geanta Adona comandata daca achizitionam cel putin un produs din campanie, beneficiem de asemenea de reducere.
         Practic este termenul care defineste gentile Adona, datorita modelelor variate!
     Practica si mereu la indemana Adona s-a gandit sa ne surprinda.
                  Ce parere aveti? Lista voastra de dorinte se poate indeplini acum!

   

2 thoughts on “All Black by Adona”

  1. Da sunt de acord cu dvs. Cei drept si eu port de cele mai multe ori haine negre, parcă aş fi in doliu… sunt tânăr, ar trebui sa port colorate,orice, dar nu negru însă aşa m-am obisnuit. Adona are câteva genti superrrrr faine, orice femeie si le-ar doriiii <3 pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *