All about that lashes

   Nu sunt vreo mare specialista in ceea ce priveste aplicarea de gene false tip banda, dar cred ca ar prinde bine sa va impartasesc cate ceva din umila mea experienta cu acestea.
Cred ca un mare plus il reprezinta gasirea metodei optime de intretinere a acestora, pentru ca da, se pot reutiliza la nesfarsit atata timp cat isi pastreaza forma si arata decent.
    Pe scurt, dupa ce le desprindem de pe pleoapa este bine sa le curatam inainte de a le aseza la locul lor in cutiuta. Cum facem asta fara a le strica forma?
   Iata cum procedez eu:
– cu ajutorul unghiilor indepartez lipiciul existent pe gene. Trageti cu grija si acesta se poate curata foarte usor.
– umezesc un betigas cosmetic ( de preferat nu cu demachiante care contin ulei sau alcool) Eu am folosit lotiunea micelara Garnier.
– am pozitionat genele pe deget astfel incat sa nu le stric forma si cu ajutorul betigasului cosmetic indepartez reziduurile de mascara.
– dupa ce curat genele false si le asez in cutiuta lor, imi ,,reconditionez” genele naturale cu ulei de ricin, folosindu-ma de o periuta dezinfectata de la o mascara veche.
      Va las cu poze pentru a intelege mai bine procedura.
      Cui ii plac genele false? Voi cum le curatati?
       Pe data viitoare,
Glam kisses, pretty dolls!

6 thoughts on “All about that lashes”

  1. E dificil ce-i drept. Iti trebuie nervi de otel, cu greu am inceput si eu sa reusesc sa le aplic. Eu zic sa mai exersezi, cu o penseta este mai usor. Ca sa nu-mi tremure prea tare mainile imi sprijin cotul de suprafata de lucru ( birou) si imi tin respiratia timp de cateva secunde cat manevrez genele. Pe mine ma ajuta. Oricum, la unele machiaje le reaplicam chiar si de 4-5 ori consecutiv, pana reuseam. M-am ambitionat si acum de cele mai multe ori reusesc din prima. Astept cu interes sa-mi spui ca te-ai ,,specializat" si tu. Succes ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *