Alegerile tale merită respect, la fel și pielea ta

In noiembrie 2017 scriam despre secretul genelor frumoase. Inspirată din viața de zi cu zi, de multitudinea de persoane ce mă întrebau dacă fac ceva în acest sens, să-mi optimizez volumul, lungimea, aspectul general al genelor mele. Dar ele sunt așa de când mă știu. Și am învățat pe propria-mi piele, pentru că trebuie să recunosc, în liceu aveam niște obiceiuri horror care nu se încadrează la îngrijirea decentă a tenului. Motiv pentru care nu o să le aduc în discuție, educativ este să nu evidențiem comportamente și situații negative. O să menționez doar că, nu îmi curățam corect tenul, printre altele. De când am conștientizat importanța demachierii cu un produs adecvat, (*pentru că da, este și asta de avut în vedere un produs neadecvat poate să facă mai mult rău decât bine) nu ratez nici o noapte fără tenul curat, oricât de obosită aș fi. Poate mai renunț uneori la creme și altele dar nu la curățarea tenului.

Și revenind la secretul genelor frumoase, acesta este să alegi un demachiant care curăță bine, rapid fără să agreseze zona ochilor pentru că prin frecarea intensă cu discheta genele se vor smulge/ rupe.

Preferata mea de vreo 5 ani este Sensibio de la Bioderma. Deși nu-mi vine să cred, produsul împlinește 25 de ani ceea ce mi se pare enorm! Un alt detaliu ce denotă calitatea produsului și faptul că a devenit atât de iubit de foarte multă lume!

Una dintre cele mai frumoase campanii marca Bioderma este aceasta iar uitându-mă pe site, la poveștile ambasadoarelor, cel mai mult mi-a plăcut Martina. Aceasta visează să schimbe lumea prin pictură. Cred că într-un fel mă identific cu ea, sau cel puțin consideram așa la un moment dat. Plăcerea de a așterne linii și forme pe o foaie m-a caracterizat încă din perioada preșcolarității. Reușeam să mă împrietenesc ușor cu toți copiii care doreau să le desenez câte ceva. Dar timpul a trecut și pictura era văzută cumva ca o meserie…într-un fel pe jumătate. A fi artist nu era egal cu a fi angajat cu un loc de muncă serios. Iar apoi a rămas în plan meseria de educatoare, impulsionată mai mult de către mama mea. Și iată că sunt 12 ani de când fac asta… Și am inclus cumva și pasiunea pentru artă, pentru pictură, pentru că meseria de educatoare nu este ceva clar definit. Pentru copii joci extrem de multe roluri dar cel mai mult și mai important este că trebuie să creezi asemeni unui artist, multitudinea de materiale didactice. Mai atractive, mai frumoase, inovatoare, de fiecare dată.

Revenind la provocările cu care se confruntă Martina în viața profesională de artist, sunt vopselurile, diluanții, uleiurile și vaporii ce îi afectează pielea, mai mult sau mai puțin. Aceasta are grijă de pielea ei cu micelara Sensibio H2O care o ajută să își îngrijească tenul corect și la fel procedez și eu pentru că este preferata mea.

Tu ce micelară folosești și ce ambasadoare îți este pe plac?

33 thoughts on “Alegerile tale merită respect, la fel și pielea ta”

 1. Tare curioasa sunt de aceasta apa termala. Intr-adevar demachierea este foarte importanta. Eu uneori mai uit si cam agresez genele atunci cand ma machiez.

 2. Apa micelara e esentiala! Eu avum folosesc apa micelara de la Garnier, dar urmatoarea va fi de la Bioderma ❤️

 3. Apa micelara Bioderma – perfecta, iar, de curand, am descoperit lotiunea micelara de la Elmiplant (Detox)!!

 4. Imi place aceasta apa micelara, si eu folosesc produse Bioderma.
  Imi place de Anna, imi place cum gandeste…pozitiv

 5. Sunt #fanBioderma si apa micelara Sensibio e preferata mea .
  Alexa e ambasadoarea mea preferată, deoarece a renunțat la copilărie și adolescență pentru practicarea unui sport dur ce necesită ambiție, devotament și disciplină, dar nu a renunțat la feminitate .

 6. Acum am desfacuta garnier roz, urmează bioderma, apoi ivatherm sunt favoritele mele, le alternez pt că așa m-am obișnuit

 7. Acum folosesc apa micelara La Roche Posay, dar apa micelara de la Bioderma e în top 3 ape micelare preferate.
  Imi plac toate ambasadoarele, sunt femei deosebite, totuși cel mai mult o admir pe Delphine, pentru ca e foarte implicata în ceea ce face și s-a dedicat multor misiuni de ajutorare.

 8. Si eu tot produsele #Bioderma folosesc si ma ajuta maxim pentru tenum meu cuperozic.Nu credeam vreodata ca voi gasi ceva atat de wow care sa curete tenul si sa stompeze cuperoza!deja chieltuisem destul pe foarte multe produse fara efect.Eram trista ca numai aveam tenul meu frumos numai vroiam sa ies afară,a fost greu la inceput dar am luptat sa caut ceva bun si care sa merite si am reusit.
  Am ales ambasadoarea Siham pentru curajul ei si vointa de a lupta sa isi cunoasca originile ei live!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *