Accesorii

    La cererea voastra, am revenit cu un articol care contine accesoriile folosite de mine. Accesorii este mult spus, in conditiile in care folosesc constant cam aceleasi obiecte si majoritatea sunt din aur- ma refer la cercei, inele, lantisor. Stiu ca as fi putut sa va prezint mai multe obiecte, spre exemplu brosele cred ca vi le voi arata in primavara… mi se pare un moment potrivit pentru ele.
Imi plac bijuteriile din aur pentru ca am certitudinea ca acestea nu se vor deteriora in timp si le pot purta mereu, fara sa ma ingrijorez ca uneori, uit sa le dau jos.
     Vi le prezint pe acelea mai des utilizate.
    Cerceii ii pastrez de obicei in minidulapiorul din lemn. Il am din vara si imi place foarte mult. Intentionez curand sa-i fac un upgrade ^_^ Cand va sosi momentul, va prezint modificarile 😀
   Inelele & ceasul le pastrez in Colosseum. Imi place mult cum arata si le am la indemana mereu, fara sa-mi fac griji  ca nu mai stiu unde le-am lasat. Am obiceiul sa-mi dau jos inelele cand ajung acasa si seara.
    De obicei port acelasi lantisor cu medalion in forma de inimioara. Nu imi plac lanturile/ colierele mari/ lungi/ voluminoase, de aceea nu detin altceva de genul acesta decat ce vedeti in poze.
    Ceasurile imi plac in general. Cred ca as mai putea adauga cateva la colectie.
  
       Voua ce va place sa purtati in general? Va accesorizati serios, sau asa simplut ca mine?
     Va las cu pozele si astept cu interes opinii. Nu uitati, mesajele voastre conteaza.
     Pe data viitoare,
         Stay glam, pretty dolls!
   

8 thoughts on “Accesorii”

  1. imi plac toate bijuteriile si ceasurile tale ,si eu am un singur ceas mai valoros primit cadou de la fiul meu ,am 3 inele de aur ,o bratara de aur ,o pereche de cercei si un lantisor cu cruciulita tot din aur si le port mereu ,nu le dau jos ,la fel ca si tine nu imi plac lanturile lungi ,voluminoase ,tot ce am este finut lucrat si mici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *