25 de ani de povești cu scrubul de corp Sabon

Sabon aniversează 25 de ani de când a fost creat scrubul de corp, ce a scris povești pe pielea atâtor femei care apreciază produsul! Un borcan cu scrub de corp Sabon se vinde la fiecare 30 de secunde în lumea întreagă, așa detaliază un studiu.

Uleiul de jojoba, migdale, andiroba și açai și sărurile de la Marea Moartă se combină excepțional într-o îndrăgită rețetă vegană, de origine 98% naturală.

Gama de exfoliante conține zece variante de produs: Nuvela Green Rose are la bază, așa cum îi spune numele trandafirul, Le voyage ar fi favoritul meu întrucât conține patchouli, lavandă, vanilie. Povești Clasice cu iasomie evocă atemporalul, printr-o desăvârșită călătorie la lumina lunii. Acestea sunt doar câteva dintre produse, puțin exemplificate pentru cine nu le cunoaște încă.

Iar ca noutate marcantă pentru anul acesta, este exfoliantul de corp aromatic. Acestea nu au în conținutul lor parfum ci sunt infuzate cu o combinație de două uleiuri esențiale pure (lavanda de Provence și mandarinul galben din Italia) ; fiecare cu efect unic pentru o anume stare de spirit. Se recomandă utilizarea de exfoliant aromatic Serenity Sabon ca parte din ritualul de îngrijire de seară pentru relaxare desigur și o calitate crescută a somnului.

Cea de-a doua variantă de exfoliant aromatic se numește Bliss și e compus din ulei esențial de geranium egiptean și cistus din Spania. Acestea revigorează corpul și mintea în ritualul de îngrijire din cadrul dimineții.

Emoțiile Sabon scriu povești uimitoare presărate cu parfum ce transpune către locuri magice știute numai de mintea ce își permite să viseze.

Personal, consider că exfoliantele pentru corp ar trebui să aibă un rol principal, în rutina fiecărei persoane din mai multe motive. O rutină corectă de curățare ce implică îndepărtarea celulelor moarte, spre a obține cea mai catifelată piele. Iar atunci când folosești exfoliant, se văd diferențe și la rutinele ce implică epilarea.

O rutină ce relaxează simțurile din prisma psihologică, curățarea vine din interior iar prin ritualul de la duș/ baie, ne eliberăm de emoții care nu ne mai sunt de folos și facem loc bunăstării emoționale. De aceea sunt minunate scruburile Sabon, mi-ar plăcea să îmi spuneți mai multe, acelea dintre voi care le folosiți deja cu drag și spor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *