Ce să cumperi când copilul are un an

Începutul lunii viitoare, ne va găsi la mare iar acolo mi-am dorit să am la noi niște vase pentru hrană potrivite, astfel, am găsit toate cele necesare pe un singur site. Îmi place să efectuez alegeri de genul din magazine online pentru că o fac când doarme copilul, deci nu pierd timp prețios, cu atât mai mult la pas prin magazine fizice și rafturi nesfârșite. Am ales câteva modele diferite de caserole care sincer, pe mine m-au impresionat în privința calității și a designului. Una dintre ele merge foarte bine pentru gustări; are o formă ovală iar în interior sunt mai multe locașe, ca într-un separeu. Se pot pune acolo diverse: afine, căpșune, poate ouă de prepeliță fierte, perle de brânză ori mini mozzarela, roșii, bucățele mai mici tăiate dintr-un sandvici cu cremă de brânză și ideile pot continua. O altă caserolă merge perfect pentru prânz.

Iar un alt recipient pentru hrană are o altă mini-caserolă în interior, alături de un tacâm cu dublă funcționalitate și posibilitatea de a păstra hrana la temperatura dorită. (Cu toate că eu prefer să mă rezum încă la lingură)

Inițial, gândindu-mă la oliță, am spus că voi lua un reductor pentru wc, ca să nu ne mai complicăm inutil cu tranziția de la primul la cel din urmă. Apoi, am zis totuși că nu ar strica o oliță ce se poate plia- economie de spațiu- să fie pentru urgențe și călătorii sau ieșit pe afară fără griji. Ulterior, am analizat produsul și am descoperit cu bucurie că îndeplinește și funcția de reductor pentru toaletă. Produsul a fost parte dintr-un pachet ce include și pungi biodegradabile de unică folosință ceea ce este un plus. Aceste pungi nu lasă lichidul să se scurgă, sunt ușor de utilizat și o dată legate, mirosurile nu se mai degajă. Olița în sine, are un liner de silicon, ce se pliază pentru a economisi spațiu.

Mai are nevoie de puțin timp, din punct de vedere cognitiv și psiho-fizic chiar și emoțional vorbind, până când va conștientiza necesitatea de a merge la toaletă și întreg procesul. Cam de pe la un an și jumătate este momentul oportun pentru a începe munca pe acest plan. Desigur, fiecare copil este diferit și are propriul său ritm de dezvoltare dar în teorie așa este situația. Iar în plus, este bine ca pe lângă ceea ce încerci să introduci nou ca obicei în viața copilului, ceea ce încerci să îl înveți, să fie eveniment singular, pentru a nu îl suprasolicita, a nu îl aglomera din punct de vedere al achizițiilor, pentru rezultate optime, mai facil.

Kidscenter are o mulțime de produse interesante și utile, iar comanda vine foarte rapid, ambalată perfect. Ție de unde îți place să cumperi cele necesare copilului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *