Cum să te pregătești pentru vacanța de vară

Mi-e gândul de vreo câteva zile, la concediu. Închid ochii și îmi pot imagina fetița alergând pe plajă, cu o găletușă de nisip în mână, plină-ochi, lăsând dâre fascinante în urma ei, cu aspect de sclipiri de raze de soare!

Am început în mintea mea o serie de cumpărături și de când e ea pe lume, prima oară îi cumpăr necesitățile fetiței, ulterior îmi mai amintesc și de mine; dacă e strict necesar. Anul trecut n-am ajuns la mare, prea ne-am luat după zvonuri și am ales în final muntele ca destinație de vacanță. Nu regret neapărat, căci a fost frumos. Cumpărasem două costume de baie pentru Alisa și desigur că i-au rămas mici, înainte să le poarte. Erau și cu factor de protecție solară în țesătură. Anul ăsta, m-am învățat minte și voi cumpăra doar cu vreo câteva săptămâni mai repede, să fiu sigură că are sens.

Până atunci, am avut timp de mine și ca să bifez ceva frumos pe lista mea inițial imaginară, am cumpărat primul meu costum de baie întreg, de la plaja biz. Am vrut să aleg de pe un site ca să nu mai pierd timp prețios în magazine fizice, am ales modelul oricum când dormea copilul, deci multi-tasking! A ajuns destul de repede la mine și nu aveam așteptări mari însă am fost surprinsă plăcut de cât de bine se așează modelul pe corp. Abia aștept să îl port! Nu am mai avut costume de baie întregi, numai din două piese până acum. Urmează să mai aleg cel puțin un model căci îmi place foarte mult.

Mă gândesc că merge perfect și purtat cu o fustă pe deasupra, doar e vorba despre plajă. Mă entuziasmez numai la gândul vacanței cu fetița și abia aștept să ne punem planul în aplicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *