Idei de cadouri frumoase pentru orice perioadă

Am vrut să dureze puțin până să vin cu acest articol pentru că am vrut să mă conving de calitatea a ceea ce urmează să vă povestesc.

Am descoperit Laboratorul cu șosete, care creează șosete pregătite cu drag (*căci, să spun drept, când muncești ceva cu drag, se cunoaște) șosete fără dungi de cusături deranjante,de toate felurile. Lungi, pentru când ai nevoie să ai piciorul acoperit cu mult mai sus de glezne; modelul acesta îl prefer. Material fin la atingere, care nu se scămoșează, se păstrează ca nou, după multiple și îndelungi spălări. Cutia pe care o am eu mai conține șosete din acelea scurte, până la glezne, ca de vară, numai bune pentru teneși sau încălțări sport. În nuanțe colorate, sau albe. Unele cu buline, diversitate mare.

Nu-i așa că o cutie de acest tip reprezintă o idee frumoasă de cadou pentru orice persoană dragă, indiferent de ocazie? E suficient să îi cunoști numărul pe care îl poartă la picior și ai făcut un cadou care scutește de timp pierdut prin magazine. Și te îndeamnă la o curățenie binemeritată în sertarul dedicat.

Ție ce variantă de cutie îți surâde și pe care ți-o dorești?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *