Cum să ai grijă de pielea ta cu rezultate vizibile pentru unghii și păr

O vorbă înțeleaptă spune că frumusețea vine din interior iar cea mai nouă lansare de produs marca Herbalife vine să susțină sănătatea pielii, a unghiilor și părului.

Herbalife Collagen Skin Booster este un supliment alimentar sub formă de pudră, îmbogățit cu super gust de căpșune și lămâie.

Produsul se dizolvă în 250 ml de apă (*O măsură- conține o linguriță pentru dozat în interior) și este recomandat să se consume o dată pe zi, în timpul unei mese. Dar înainte de toate, ce conține și ce acțiune are astfel?

Biotina, iodul, vitamina A și zincul din componența Booster-ului contribuie la menținerea sănătății pielii. Biotina, seleniul și zincul contribuie la menținerea sănătății părului. Seleniul și zincul contribuie la menținerea sănătății unghiilor.

Beneficiile esențiale sunt că reduc semnele vizibile de celulită, pe lângă diminuarea ridurilor din jurul ochilor.

Primele rezultate pot fi observate după trei luni de consum regulat. Collagen Skin Booster conține peptide de colagen de înaltă calitate numite Verisol® P, care sunt dovedite științific că îmbunătățesc elasticitatea pielii.

Recomandarea este să nu se înlocuiască atenția la un stil de viață sănătos numai cu suplimente alimentare, nu vă bazați în totalitate pe așa ceva. Studiați ingredientele întotdeauna când vine vorba despre suplimente alimentare, consultați-vă cu medicul și păstrați-vă responsabili pentru propria sănătate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *