De unde să cumperi încălțămintea perfectă din piele naturală

Am adăugat în dulapul meu destinat încălțămintei, câteva perechi realizate din piele naturală. Am avut și oportunitatea de a purta deja o pereche de pantofi, simpli, eleganți dar mai presus de toate foarte confortabili. Într-o nuanță de crem luminos, cu aspect mat și câte o fundiță cumva oblic, pe lateral, pantofii aceștia au tocul gros și oferă naturalețea de care e nevoie pentru a păși cu încredere întreaga zi, încălțată astfel.

I-am purtat împreună cu niște colanți negri și o cămașă mai lungă, galbenă cu imprimeu floral. Am senzația că merg la orice, sunt aproape cei mai frumoși pantofi pe care îi am în acest moment. Spun ,,aproape” pentru că ,,îi ajung din urmă” o alta pereche, cu vârful ascuțit și decupați în spate în stilul sandalelor.

Că a venit vorba despre sandale, am două perechi, diametral opuse ca stil, tot de la Giulio & tot din piele naturală. Una dintre perechi este elegantă, cu sclipici pe tocul mic, pătrat, într-o nuanță de…tot bej, desigur. Este o culoare așa de luminoasă care se potrivește perfect anotimpului cald și în plus e ușor de combinat cu piese de îmbrăcăminte cam de orice tip, aproximativ. Cea de-a doua pereche de sandale este una atipică pentru alegerile ce mă caracterizează; dar m-am gândit să îmi ofer un fel de self- challenge, o provocare menită să îmi ofere schimbarea de care poate am nevoie în acest moment. Și am ales sandale rose-gold, dintr-o piele naturală, lucioasă, cu platformă ușor trapez, care sper eu să se dovedească a fi comode și să-mi conducă pașii spre vacanțe însorite anul acesta, alătur de fetița mea.

Despre pantofii și sandalele Giulio mai citisem recomandări și în trecut; aceștia produc încălțăminte din piele naturală și în mărimi mai mici, spre exemplu 34 sau 35. Nu este cazul meu să am nevoie, căci port cu un număr mai mult. Dar cele cu mărimi foarte mici sigur se vor bucura de asemenea veste. Pantofii Giulio sunt la îndemână încă din 1992, dacă mă gândesc puțin, mă simt atât de mică încă, pe atunci aveam doar trei ani de viață.

Tu ai descoperit încălțămintea perfectă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *