Schimbări pentru luna martie

Articolul anterior era pe tematică lifestyle & home decor și vă spuneam că urmează partea a doua.

1 Martie, cu ziua femeii iar 8 Martie, tematic pentru ziua mamei, îmi oferă un sentiment nou, pe care nu l-am mai simțit până acum. Sunt mamă de fetiță și este ceva cu care mă obișnuiesc încă. Majoritatea femeilor simt nevoia să sărbătorească prin petreceri și întâlniri în grupuri mari. Eu, prefer să îmi petrec timpul alături de o prietenă, două eventual, dar mai ales, pe primul plan alături de familie. În plus, îmi place să îmi ofer mie însămi ceva util. Nu spun neapărat că trebuie, sau că vreau mereu să găsesc pretext ideal pentru a cumpăra ceva; dar e plăcut uneori să îți oferi ceva, nu-i așa? Pe principiul: ,,De la mine, pentru mine. Cu drag.” Și inspirație. Dar poate că nu e inspirație mereu, de cele mai multe ori cumpărăturile sunt conduse de o banală curiozitate.

Oricum, spuneam că începutul de martie vreau să aducă noutăți în casa mea. Pe toate planurile. Inițial, mă gândisem că aș dori sau mai degrabă aș avea nevoie de plafoniere led pentru în baie.

Am tot căutat în multitudinea de produse și apoi mi-am amintit că Mr. G. a vrut să îmi cumpere la Crăciun benzi led pentru oglinda de machiaj, dar nu am putut cădea de acord pentru produsul dorit. Apoi, mi-am dat eu seama că, aș putea să caut de cumpărat o lampă led pentru machiaj. Și am găsit. Atât am fost de bucuroasă, mai ales că este la un preț așa bun, față de cât costă în alte magazine de profil. Și iată că acum am o lampă ce oferă lumină rece, caldă, neutră, pe diferite trepte de intensitate.

Surpriza despre care menționam, va urma pe unul dintre conturile mele de social media, așa că rămâneți pe-aproape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *