Armonie și schimbări acasă

Martie a avut dintotdeauna o însemnătate specială pentru mine; natura se conturează altfel în lumină mai puternică. Razele ce se ivesc deloc discrete, învelesc în energie pură frumusețile primăverii, primele flori ce răsar gingașe în grădini și peste tot în jur.

Urmează să apară crenguțele copacilor înfloriți ce aduc cu sine apusuri târzii și mai mult timp frumos petrecut în natură!

Martie era oricum frumos din cale afară pentru mine dar de anul trecut, de când s-a născut fetița, e altfel. În 11 martie a împlinit 1 an de viață și vreau să planific mai multe, să am grijă de mine într-un alt fel, să am grijă de mine pentru a putea avea grijă de ea. Am atâtea idei în minte și lucruri frumoase de făcut, iar printre multe plimbări și timp plăcut petrecut în aer liber, mi-am propus să fac ceva diferit, pentru a schimba atmosfera în casă.

Știm cu toții senzația plăcută oferită de o încăpere în care tocmai am făcut curățenie; ori mai degrabă, plăcerea de a intra dimineața în bucătăria unde făcusem curat în seara anterioară. E acel good vibe, good energy de care e nevoie și care te poate încărca așa cum trebuie pentru întreaga zi.

Pe acest principiu, m-am gândit la ceva ce pot face în întreaga casă și o să încep cu dormitorul.

Primul lucru care îmi dă o stare de bine atunci când întru în dormitor este camera proaspăt aerisită și patul aranjat, cu lenjeria proaspăt schimbată. Primăvara aceasta mi-am propus și mi-am dorit să o încep având în vedere lenjerii de pat noi. Primăvara e un nou început pe plan simbolistic iar astfel m-am gândit eu că aduc un plus de bucurie mie însămi, dar de care va beneficia întreaga mea familie.

Am petrecut ceva timp pe site, inițial cu gândul la o lenjerie pentru pat din bumbac, ulterior alegând ceva din categoria lenjerii de pat Finet.

M-am ocupat de igienizarea lenjeriei care a ajuns la mine într-un timp foarte scurt. Calc rar, dar mi-am dorit să văd cum se prezintă materialul și mă declar încântată! Materialul este plăcut la atingere, așa cum am nevoie pentru această perioadă. Este călduros în limita potrivită și mă bucur mult de alegerea făcută pentru că printul lenjeriei de pat este unul plăcut, ce armonizează întreaga încăpere.

Cel de-al doilea detaliu vreau să vi-l dezvălui într-un viitor articol, însă nu înainte de a vă spune că va veni acompaniat de o super-surpriză. Motiv pentru care vă recomand să rămâneți în așteptare, vă va plăcea mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *