De unde cumpăr ghete de piele?

De unde cumpăr ghete de piele și de ce aleg neapărat încălțămintea din piele naturală?

Mizez pe alegeri de acest tip pentru că eu consider că merită investiția. Am preferat dintotdeauna puține încălțări; nu aleg cantitatea în detrimentul calității.

Mi-a plăcut mereu să pot proba când vine vorba de încălțăminte pentru că am niște picioare mult prea sensibile și de când mă știu, deseori m-am ales cu răni (*fie vară/ iarnă sau orice anotimp) în zona de către călcâi. Ori în apropierea degetului mare de la picior, pe zona laterală. Am picioarele destul de înguste și mi s-a întâmplat de multe ori să iau niște ghete care mi-au fost largi iar în final rezultatul este incomod.

Pe parcursul sarcinii spre exemplu, că tot s-a derulat de curând, am purtat foarte mult adidași. Mi-ar fi plăcut atunci să fi descoperit site-ul Reverse.ro Dar niciodată nu este prea târziu pentru un lucru minunat iar acum port cu bucurie niște ghete din piele naturală gri, îmblănite cu talpă de 5 cm super-comode și care îmi susțin gleznele bine!

Prima cataramă de sus se poate înlătura, în caz că vă doriți asta. Motiv pentru care va rămâne fermoarul din zona frontală ca și accesoriu pentru închidere.

Sunt foarte bucuroasă că pot împărtăși cu voi un cod de reducere de 10% așadar utilizați REVERSE10!

7 thoughts on “De unde cumpăr ghete de piele?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *