Bronz Repair de la Institut Esthederm

Crema verii, inclusiv a anotimpului rece a fost pentru mine Bronz Repair. Cu o textură densă dar fluidă-cremoasă; aromată intens dar cu un miros atât de plăcut. Intră bine în piele dar mai rămâne puțin și la suprafața acesteia pe care o lasă cu un aspect lucios, care nu mă deranjează. Crema în sine oferă o experiență foarte plăcută și pentru mine e ideală în anotimpul cald; cu toate acestea mai găsesc timp de a o alterna cu alte produse chiar și acum, iarna.

Aspecte pozitive: îmi place mult ambalajul care nu ocupă mult loc în portfard sau oriunde ai decide să o păstrezi. Ambalajul de tip tub este perfect căci eliberează exact atâta produs cât îți dorești și nefiind recipient de tip borcanaș, este mai igienic. Deși conține parfum, acesta este unul foarte plăcut iar tenului meu nu i-a creat deloc probleme.

Crema este cu o textură plăcută și deși rămâne peliculă fină la suprafața pielii după aplicare, aceasta nu este deranjantă, nu are efect lipicios. Pentru când vreau să aplic machiaj, este necesar să îi acord timp pentru a intra în piele.

Protejează tenul în timp ce îl regenerează. Are efect anti-rid și ajută la menținerea bronzului. Este destinat îngrijirii tenului într-o perioadă cu soare intens. A se avea în vedere că tenul trebuie protejat chiar și atunci când soarele nu este arzător, vizibil pe cer. Razele soarelui sunt prezente mereu și o cremă cu protecție solară este importantă zilnic. Fotoprotecția este înaltă, corespondentul e de 30 spf.

Mi-am dorit să menționez Bronz Repair Institut Esthederm pentru că a intrat foarte ușor într-un top al favoritelor personale și nu am vrut să închei anul fără să spun cât de mult mi-a plăcut.

Tu ai încercat produse Esthederm? Eu am mai încercat în trecut două; o cremă Lift and Repair și apa celulară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *