Curățenie într-un ritm alert

Sunt convinsă că produsele destinate curățeniei reprezintă un aspect delicat, pentru oricine. În ziua de azi ne dorim produse care să ne faciliteze munca și chiar să o facă mai plăcută, de ce nu. Viața de mamă în mod special, te învață treptat că nimic nu este mai presus de timpul petrecut alături de copilul tău iar ordinea și curățenia din casă pot trece foarte ușor în plan secundar. Motiv pentru care ajungi să apreciezi maxim când descoperi produse care curăță bine dar și dezinfectează. În contextul actual, când punem preț pe dezinfectanți mai mult, sunt foarte mulțumită să vă aduc în atenție dezinfectanții de la Asevi, pe care multe mi-ați spus că îi utilizați. Pentru mine, au fost produse noi, am vrut să îmi acord timp de a îmi forma o părere clară să fiu cât mai obiectivă.

Când doarme bebelușa, obișnuiesc să profit de timp în funcție de ceea ce simt pe moment. Uneori, rămân cu ea la piept până când se trezește. Alteori, îmi fac o cafea, mai pun creativitatea în mișcare, gândesc articole și tematici diverse pentru blog. Iar de cele mai multe ori îmi doresc și îmi propun să sporesc confortul casei la nivel energetic; pentru că o casă curată te învăluie ușor în senzații și stări pozitive, nu-i așa? Ce poate fi mai plăcut decât sentimentul de așternuturi proaspăt schimbate sau podele cu adieri proaspete de curățenie parfumată fin dar durabil? Obișnuiam să admir mirosul de proaspăt spălat din hoteluri pe unde eram cazați în vacanțe iar acum realizez conexiunea, acel deja-vue, de unde vine. Plicurile concentrate pentru spălarea pardoselilor sunt extraordinare și mă bucur nespus că le-am descoperit! Multe dintre voi mi-ați spus în postarea de pe Facebook, cum că sunteți impresionate de calitatea Asevi, iar acum pot și eu să confirm.

Am ocazia să reduc considerabil timpul destinat curățeniei în casă, datorită dezinfectanților iar cu soluțiile la pliculeț pentru pardoseli, îmi creez mereu un vibe mai bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *